WEB TEKSTEN

Het belangrijkste van jouw website of webshop is de bezoeker tevreden stellen en overtuigen van jouw dienst of product, maar hoe krijg je dit voor elkaar?

Natuurlijk kun je mensen overtuigen met foto’s en een goedwerkende website of webshop maar woorden kunnen iemand het beste overtuigen. Webteksten die ervoor zorgen dat de bezoeker zichzelf herkent in jouw verhaal en verleiden om jouw dienst of product aan te schaffen.

Zeg nou zelf, als je op zoek bent naar een tafel dan spreekt het toch meer aan als de tekst je aan zet tot nadenken over hoe je met jouw gezin aan die tafel zit te genieten van een heerlijk diner dan een tekst die alleen vertelt dat de tafel 1,5 meter breed en 2 meter lang is.

WAT KAN BRAND IN WEBDESIGN VOOR JOU BETEKENEN?

Het schrijven van webteksten is niet hetzelfde als een tekst schrijven voor een werkmail.
Er zijn bepaalde zaken waar je rekening mee moet houden om een goede webtekst te schrijven, denk hierbij aan SEO en Call-to-action’s.
Wij kunnen je eigen geschreven teksten omzetten in goede webteksten maar als je zelf geen ster bent in teksten schrijven kunnen wij ook teksten voor je schrijven. 

WERKWIJZE

  1. Kennismakingsgesprek, we bespreken jouw verwachtingen en of jij zelf teksten hebt geschreven/gaat schrijven of dat wij dat voor je moeten doen.
  2. Offerte, we maken een offerte zodat je weet wat het gaat kosten.
  3. Informatie gesprek als wij teksten voor je moeten schrijven, schrijf je zelf teksten dan lever je de teksten aan ons aan.
  4. Onderzoek naar doelgroep + zoekwoorden
  5. Teksten schrijven/omzetten
  6. Controle + aanpassingsronde
  7. De tekst wordt opgeleverd
Offerte aanvragen