Onderhoud

Website aanpassen?

Dat kan met het onderhoudscontract van Brand in Webdesign

Als u website of webshop gemaakt is in een CMS systeem, dan hebben deze systemen soms een update nodig om zo de veiligheid te kunnen blijven garanderen. U wilt natuurlijk niet dat uw website of webshop gehackt wordt.

Ook is het bedrijfsleven continu in beweging en is het soms nodig om aanpassingen te doen aan uw website of webshop. Bijvoorbeeld een reserveringsmodule toevoegen op de website van uw restaurant.

Brand in Webdesign helpt u hier graag bij!

Daarnaast kan het ook zijn dat u nieuwe producten krijgt voor uw webshop en deze toegevoegd wilt hebben.

website aanpassen

Voorwaarden onderhouds contract

 • Hier moet u rekening mee houden

  • Sluit u een onderhoudscontract af dan betaalt u per jaar
  • Heeft u het onderhoudscontract niet meer nodig dan geldt er een opzegtermijn van 1 maand voor afloop van het jaar. In andere gevallen wordt het onderhoudscontract automatisch verlengd met dezelfde termijn
  • Per maand krijgt u 1 uur onderhoud die u kunt besteden aan wat u maar wilt. U kunt er ook voor kiezen om de uren op te sparen en bijvoorbeeld ons aan het werk te zetten als u voor 3 uur werkzaamheden heeft. 
  • Zit u liever niet aan een contract vast dan bieden wij de mogelijkheid om losse uren af te nemen. U betaalt dan €40 per uur.
  • Teksten en mediabestanden die wij voor u moeten toevoegen of aanpassen worden door u aangeleverd. Lukt het u niet om dit zelf aan te leveren of heeft u moeite met teksten schrijven, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Benieuwd wat de kosten voor een onderhoudscontract zijn?