Grafische vormgeving

Naast webdesign kan Brand in Webdesign ook grafische vormgeving voor je regelen.
Wat moet je je hierbij voorstellen, denk aan een bedrijfslogo, huisstijl, visitekaartjes, flyers, brochures, posters of advertenties.

Wij zorgen er samen met jou voor dat de boodschap die jij wilt uitstralen met jouw bedrijf vertaald wordt naar de grafische vormgeving.
Wat dacht je bijvoorbeeld van een spectaculaire advertentie voor het product dat jij in de aanbieding hebt of een visitekaartje die je kunt uitdelen tijdens het netwerken.

Let's create

Samen met jou kijken we wat je nodig bent aan grafische vormgeving en wat je wilt uitstralen.

Heb je nog geen logo en begin je net een bedrijf dan gaan we samen een logo ontwerpen nadat we een plan hebben gemaakt en het doel van jouw bedrijf duidelijk is.
Als je al een logo/huisstijl hebt dan verwerken wij deze in andere grafische ontwerpen zoals een advertentie.
Op die manier blijft er consistentie in hoe jouw bedrijf naar buiten toe communiceert en krijgt de klant herkenning met jouw bedrijf.

Na een informatief gesprek waarin jij je wensen en ideeën duidelijk hebt gemaakt gaan wij aan de slag en ontvang je van ons binnen 1 week 2 tot 4 verschillende ontwerpen, afhankelijk van het grafische product.
Als jij een keuze hebt gemaakt uit de ontwerpen dan werken wij dit ontwerp verder uit, ben je niet tevreden dan zullen wij nog een ontwerp maken aan de hand van jouw feedback. 

Ben je 100% tevreden met het ontwerp dan ontvang je het bestand in meerdere gangbare bestandstypes zodat je het kan gebruiken voor drukwerk en social media.

Voorbeeld die ontworpen zijn door Brand in Webdesign

Offerte voor grafische vormgeving aanvragen

Offerte

Naam