Zoekmachine optimalisatie

Door zoekmachine optimalisatie zorg je er voor dat je beter vindbaar bent in de zoekmachines

Veel bedrijven adverteren met slogans zoals: Wij garanderen dat jouw website/webshop op nummer 1 komt in Google!
Dit kun je beter met een korreltje zout nemen. Vaak betaal je heel veel geld en sta je maar voor korte duur op nummer 1 in Google, omdat er gebruik wordt gemaakt van technieken waarop Google je website of webshop juist afstraft.
Topprestaties in de organische zoekresultaten van Google zijn namelijk niet te garanderen, die kun je alleen verdienen door je website of webshop zo goed mogelijk te optimaliseren

Wat is zoekmachine optimalisatie?

SEO (Search Engine Optimization) wordt gebruikt om websites en webshops hoger te laten ranken in de zoekresultaten van de zoekmachines, zoals Google en Bing.
Met zoekmachine optimalisatie zorgt Brand in Webdesign ervoor dat jouw website of webshop volledig geoptimaliseerd wordt voor de zoekwoorden waarop jij gevonden wilt worden.
Op die manier kun jij de toppositie in de organische zoekresultaten gaan verdienen.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Brand in Webdesign maakt gebruik van verschillende SEO technieken die ervoor zorgen dat een website of webshop hoger gerankt wordt in de zoekmachines.
De eerste stap is om te bepalen hoe jouw ranking in de zoekmachines er op dit momentvoor staat en op welke zoekwoorden jij al gevonden wordt.
Daarnaast zorgen we ervoor dat de technische kant van de website of webshop geoptimaliseerd wordt, zoals bijvoorbeeld de laadtijd.
Een snelle website of webshop vinden zoekmachines namelijk prettiger en deze zullen hoger gerankt worden.

Offerte voor SEO aanvragen

Offerte

Naam